• Autenticitet & Kvalitet
  • Nöjd-kund-garanti
  • Säkra betalningar
  • Snabba leveranser

Kontaktinformation

* Obligatoriska fält

Vår kundtjänst har öppet dygnet runt så tveka inte att kontakta oss. Allt från funderingar kring produkter eller beställningar, till tips på märken du önskar se hos oss samt andra förbättringar.

Alla e-postmeddelande besvaras inom 24 timmar, oftast mycket snabbare än så! Du når oss enkelt via kontaktformuläret till vänster och via e-post. Glöm inte att kontrollera din mapp för skräppost om du skrivit till oss och inte fått svar.

Vill du ha en enkel, snabb respons kan vi rekommendera att använda vår chat-funktion. Den finner du längst ner i högra hörnet, klicka på det lilla fönstret och skriv din fråga så besvarar vi den så fort vi kan. Våra online-tider för chatten är tisdag-torsdag mellan 14.00-16.00. Du kan självklart fortfarande skriva till oss via chatten när vi är offline, fyll bara i ditt meddelande och din e-postadress så kommer svaret till din e-mail när vi sett ditt meddelande.

Kom ihåg att vi också finns på Sociala Medier och blir jätte glada om du vill skicka iväg en hälsning på Facebook, Instagram och Twitter. Vi hörs!


Med vänliga hälsningar,

Mjuk hud teamet

 

Kundtjänst

E-post: info@mjukhud.se

E-post press- och mediafrågor: pr@mjukhud.se