• Autenticitet & Kvalitet
  • Nöjd-kund-garanti
  • Säkra betalningar
  • Snabba leveranser

Kunder tycker till

NÖJD-KUND-GARANTI

Vi jobbar efter en Nöjd-Kund-Garanti vilket betyder att det är viktigt för oss att du som kund blir nöjd och att vi utför vårt arbete på bästa sätt med en skicklig kundservice.

Vi har ett tryggt och hållbart koncept som du som besökare kan känna dig harmonisk med. Från utvalda produkter och varumärken som bryr sig om det där lilla extra, till en skyddad SSL-certifierad hemsida med enkel struktur och säkra betalsätt. Vi ser seriöst och ärligt på våra köpevillkor och användarregler, vilka vi refererar tillbaka till. Vid eventuell tvist följer vi inrådan från Allmänna reklamationsnämnden.

Som kund ska du veta att vi lägger stor energi på att leverera en angenäm och behaglig upplevelse och just därför uppskattar vi alla synpunkter och gensvar som kan förbättra vårt arbete. Har du några tankar eller tips att dela med dig av får du gärna skriva i vår online-chat eller maila info@mjukhud.se

UTDRAG FRÅN KUNDRECENSIONER

Jag ville bara ge er beröm för en otroligt snabb leverans! Har inte hunnit testa mina produkter än men är väldigt säker på att jag kommer att bli så himla nöjd med dem! Köpte Nyponrosolja och er Maracuja Plump Face Creme - som för övrigt luktar helt underbart!!! Och är parfymfri, vilket är helt underbart! Kommer definitivt att beställa från er igen, vill även tacka för den extra lilla presenten som jag fick i paktetet i form av en liten African black soap!
~ Linéa om Mjukhud.se

En fantastisk underbar kroppsmjölk med en härligt uppfriskande oemotståndlig doft. Absorberas lätt in i huden. Absolut värd priset, rekommenderas varmt!
~ Carina, Sundare Livsstil om John Masters Blood Orange & Vanilla Body Milk

Har använt mig av african black soap och nyponrosolja länge, så kombination av dessa båda är super bra.är jätte nöjd med produkten
~ Demet om Flytande Afrikansk Svart Tvål - Med Nyponolja

Har sedan ett par år tillbaka alltid använt mig av samma ansiktsolja. Men nyligen så tog den slut, och efter att endast ha testat jojobaoljan en gång var jag såld!
Har använt oljan som dag/natt olja i två veckor ungefär och älskar att den sjunker in i huden snabbt så man slipper allt kladd.
En keeper olja!
~ W om Ekologisk Jojobaolja - Kallpressad

Jag har länge använt olja till ansiktet. Samtidigt har jag haft problem med milier under ögonen men har inte tänkt så mycket på det - tills nu! Jag använder nu moonsun organic face cream och förutom att den doftar underbart så har problemet med milier successivt försvunnit!! Jätte glad, känner mig mycket fräschare i hyn och den fungerar utmärkt för mig även under kallare årstider. <3 love!
~ Angelica om Moonsun Organic of Sweden Face Cream

Jag var inte så förtjust i smaken i början men jag tycker om den nu jag har druckit den varje dag i två veckor ungefär och den är verkligen bra. Rekommenderar den starkt!
~ Maja om Pukka Detox Te - Den ultimata blandningen

Jag är välsignad med denna superfood-produkt. Den ger mig raw energi + den är riktigt utsökt
~ Hanan om Amazing Meal Pomegranate Mango Infusion - 440g

... Du finner fler kundrecensioner under respektive produkt!