• Autenticitet & Kvalitet
  • Nöjd-kund-garanti
  • Säkra betalningar
  • Snabba leveranser

EKOLOGISK HUDVÅRD

EKOLOGISK HUDVÅRD

Välkommen till vårt högkvarter av Ekologisk hudvård

Ekologisk hudvård är det allra bästa inom hudvård - och vi på Mjuk hud förklarar för dig EXAKT varför!

Det finns så många aspekter inom hudvård och skönhet att det ekologiska perspektivet mest brukar synas i form av vad ekologiska skönhetsprodukter INTE innehåller. Som många av er kanske vet så har ekologiska hudvårdsprodukter ett visst krav på sig vad gäller deras ingrediensförteckning - krav som inte finns hos konventionell hudvård.

Generellt kan man säga att certifierade ekologiska hudvårdsprodukter är mer etiska, miljövänliga, framställs utan djurtester och ofta ställs lämpligare arbetsvillkor. Från dessa infallsvinklar förstår vi att ekologisk hudvård är bättre för vår hälsa såväl som för vår omgivning, och för en frisk planet.

Men vad som kan hamna i skymundan är realiteten om vad ekologisk hudvård FAKTISKT innehåller! Dessa aktiva ingredienser som de består av, helt utan onödiga fyllnadsmedel eller ifrågasatta ämnen. De verksamma råvarorna som finns i konventionell hudvård till en viss procent - det är dessa råvaror som ekologisk hudvård i verkligheten ÄR! Och det är därför vi tycker att det är endast dessa alternativ som borde få kallas för just HUDVÅRD.

Istället för en ingrediens som kanske inte irriterar kroppen eller skadar den, men samtidigt bara lägger sig som en hinna utanpå huden - så kan du få en riktig naturlig råvara med effektiva egenskaper och näringsämnen som tränger in i huden, skyddar, vårdar och ger huden vad den förtjänar.

Rutnät  Lista 


Rutnät  Lista