• Autenticitet & Kvalitet
  • Nöjd-kund-garanti
  • Säkra betalningar
  • Snabba leveranser

Integritetspolicy

Hos mjukhud.se vill vi att din shopping ska vara en trevlig upplevelse där du känner förtroende och säkerhet, därför kan du här läsa om vår integritetspolicy och om du skulle ha några frågor eller anse att vi tagit del av någon information om dig som är inkorrekt så ber vi dig att kontakta oss.

* Alla former av personuppgifter som du lämnar behandlas i enlighet med personuppgiftslagen och inga uppgifter säljs eller skickas vidare till någon tredje part.

* Din e-postadress används till orderbekräftelse och uppdateringar gällande din order samt om du själv uppgett att du vill ha övrig information från mjukhud.se, som att prenumerera på vårt nyhetsbrev eller prenumerera på lager-statusen för en viss produkt.

* Alla inloggningsuppgifter eller kortuppgifter som du använder till någon av våra betalningsleverantörer kan vi varken ta del av eller spara.

* Vi uppmanar dig att läsa gärna mer om Cookies.

Notera att genom att besöka mjukhud.se accepterar du vår integritetspolicy. Vi förbehåller oss rätten att ändra denna integritetspolicy vid behov.
Vi uppmanar dig att hålla dig uppdaterad om vad som gäller angående säkerhet och sekretess på mjukhud.se genom att kika in på denna sida efter eventuella uppdateringar.

Det kan komma att finnas externa länkar på mjukhud.se som går till andra hemsidor. Ha i åtanke att om du använder dessa länkar och lämnar mjukhud.se gäller inte längre vår integritetspolicy och du bör istället läsa på vilka säkerhetsåtgärder som gäller för den aktuella hemsidan.